torstai 21. helmikuuta 2019

Kansalaispuolue KGB-agentti Paavo Väyrysen viritelmä joka kaatui syliin vai vain Moskovan uusi "Terijoen hallitus"-kyhäelmä?Eduskuntavaalit ja eurovaalit 2019 tähtäimessä: Kansalaispuolue KGB-agentti Paavo Väyrysen viritelmä joka kaatui syliin vai vain Moskovan uusi "Terijoen hallitus"-kyhäelmä?

Keitä ovat nämä osin entiset "muutos 2011"-tahot ymv entiset kepulaiset joita ehdokkaiksi tulee eduskunta- ja eurovaaleihin?

Edetäänkö samaan tapaan kuin pohjois-Ossetiassa, Abhasiassa, Krimillä ja Itä-Ukrainassa? 

Missä ja mistä tulee "vihreät miehet" ilman tunnuksia, kun ei ole "Sevastopolin varuskuntaa loisimassa enää Haminassa, eikä Porkkalassa?

Sosialismi, kommunismi, kansallissosialismi, eihän niillä ole enää päivän, eikä yön eroa isovenäläiseen imperialismiin, vaikka Jeltsin parhaansa yritti tehdä pesäeroa, vaan tuuppasi uudeksi "staliniksi" kuppasen vakoojan DDR:stä, josta tuli kalifi kalifin paikalle.


------------------------------

Tarkkailkaa "kansalaispuolueen edustaja tuula komsin ymv "virallisen puolueen" näkökantoja silvotun tynkä-Suomen puolustamisen romuttamiseksi erilaisin russkytkösvaatimusten, sekä puheina "maahanmuuton rajoituksista", mitkä eivät vahingossakaan kosketa alueellista miehitystämme viime sotien ja alueriistojen jäljiltä?

Palaute:
kansalaispuolue.kgb@Tehtaankatu.Helsinki.Fi

-----
https://kansalaispuolue-kgb-yhteydet.blogspot.com/
-----


------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti